Tündedesign - Hímzett és riseliő kézimunkák közvetlenül a készítőtőlFőoldal
Hímzett blúzok
Kötények
Riseliő alátétek
Riseliő kisterítők és futók
Riseliő nagyterítők
Hímzett nagyterítők
Oltárterítők
Hímzett terítők
Kapcsolat
Szállítás
WebáruházSZÁLLÍTÁSI ÉS POSTÁZÁSI FELTÉTELEK

Kérjük, figyelmesen olvasd el a rendelés, a fizetés és a szállítás menetére vonatkozó tájékoztatónkat!
Termékeinket  POSTAI UTÁNVÉTELLEL vagy banki előreutalással (választható), kisebb rendeléseket ajánlott levélként (1 kg-ig, választható)  juttatjuk el vásárlóinkhoz. A postaköltség a postázott küldemény mennyiségétől, értékétől és tömegétől függ. A Magyar Posta 2009. július 1-étől érvényes BEL-, és KÜLFÖLDI CSOMAGKÜLDÉSI DÍJAI megtekintéséhez kattints a
Magyar Posta Csomag Tarifa
linkre, amely segítségével tájékozódhatsz az aktuális díjszabásokról.

tundedesign
  Amennyiben futárszolgálattal  történő kézbesítést igényesz, kérjük, mindenképpen jelezd időben! A futárszolgálat szállítási költsége a távolságtól és a csomagszámtól független! (0-1 kg-ig 2500 Ft, 1-5 kg-ig 3750 Ft.).
25.000 Ft. vagy annál nagyobb értékű megrendelés/vásárlás esetében futárszolgálat igénybevételét javasoljuk. A házhozszállítás ekkor Számodra díjmentes, a költségeit mi álljuk.
 
Szállítási határidők, fontos tudnivalók
 
Szállítási határidőnk a készleten levő termékek esetében a megrendelése beérkezését és az adategyeztetést követően 1 munkanap (ekkor postázzuk), amennyiben  másképp nem igényeled. Minden termékünket mosva, keményítve, vasalva és biztonságosan csomagolva juttatunk el a vásárlóhoz.
 
Minden termékünk megrendelhető, az adott árura vonatkozó szállítási határidő átlagosan 1-3 hét között van (a termék elkészítését megkövetelő munka függvénye).
 
Az adategyeztetést a megrendelés beérkezését követő 24 órán belül elvégezzük. Ezért is kérjük, hogy telefonos elérhetőséget lehetőség szerint adj meg a megrendelésed elküldésekor. Amennyiben igényeled, a megjegyzés rovatban tüntesd fel annak az idejét is, amikor hívásunk Számodra a legalkalmasabb (pl. 23-a, péntek, délután 2 és 3 óra között...).
 
Az árut a megrendelés beérkezését követően postázzuk a fent leírtak alapján a postai továbbítás tételei szerint, az Általad megadott címre. Amennyiben a kézbesítő a megadott címen a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy. A küldemény ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül vehető át.

Az áru ellenértékét, és a szállítás költségét  - postai utánvétellel történő fizetési mód esetében - a szállítást teljesítő postásnak az átvételkor fizeted a rendelést követő visszaigazolt összegnek megfelelően.
Amennyiben a bankon keresztüli utalás fizetési módot választod, lehetőséged van a postai utánvétel, illetve az ajánlott levélként történő kézbesítési formák közötti választásra. Ebben az esetben az összeg megérkezését követően tudjuk a szállítást megkezdeni.
 
GARANCIAVÁLLALÁS
 
Minden termékünkre teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
 
Garantáljuk továbbá :
a megvásárolt áru minőségét,
az esetleges illetve éppen aktuális akciós időszakban az általunk vállalt akciós feltételek és ajánlatok teljesítését,
rugalmasságot  a megrendelés és a fizetési módok tekintetében, valamint
gyorsaságot és pontosságot a szállítási határidő válallásában.
 
tundedesign
 
 

 


 


www.tundedesign.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!